2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 50. YIL AHMET MERTER ANAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU

Sayın Velilerimiz,

Milli Eğitim Bakanlığı Okul- Aile Birliği Yönetmeliği'nin 7-(1)  Maddesine göre okul yöneticileri, öğretmenler ve veliler Okul- Aile Birliğinin tabiî üyesidir. Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı 26 Ekim 2023 Perşembe günü saat 12:15'de okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde 2 Kasım 2023 Perşembe günü saat 12:15'de Genel Kurul tekrarlanacaktır.

Toplantıya tüm velilerimizin katılımını bekler, sağlıklı günler  dileriz.

Sami ÖZ

Okul Müdürü